Høj faglighed og stort engagement 

Idrætsgymnastik i Greve er træning for piger og drenge på alle niveauer. 

Vi råder over træningsmuligheder tirsdage, torsdage, fredage og søndage og for udvalgte gymnaster på landsholdsniveau, kan der suppleres med mandage, onsdage og lørdage. 

Sportstræner Holger Himmelstrup, samt et rutineret trænerteam på 11 trænere, bidrager med høj faglighed, stort engagement og masser af erfaring fra idrætsgymnastik. Der er altid et miks af ældre og yngre trænere til rådighed og minimum 5-6 trænere tilstede pr. hold.

Vi forsøger at holde fokus på både gymnasten, familien og kulturen i klubben – så kommer de sportslige resultater ofte af sig selv. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her

  Hvilket hold passer til dit barn?

  Er man ny i gymnastik vælges hold 13 eller 14, som træner henholdsvis tirsdag og torsdag. Ønsker man at træne begge dage, vælges hold 15. 

  På fredage har vi et “åbent” hold 16 for gymnaster fra 10-11 års alderen og op, tal med træneren herom. Gymnasterne går typisk også på andre hold, hos os eller et andet sted i foreningen. Ofte ønskes blot lidt ekstra træning med fokus på motorik, styrke og smidighed. 

  Ønsker man at udvikle sig yderligere, træder man ind i konkurrencesporten. Træningsdage er de samme, men tidspunkterne udvider sig. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her.

  En krævende idræt!

  Der skal mange timers træning til for at kunne ”stå” i ringene, svinge benene over hesten eller balancere på bommen. Derfor indgår der  en høj grad af grundtræning. Dit barn får trænet både balance, smidighed, reaktionsevne, koordination og styrke. Som med alle sportsgrene, kræver det blod, sved og tårer at nå til tops.

  Konkurrencedelen – et vigtigt element

  Konkurrence er en vigtig del af idrætsgymnastik, uanset hvilket niveau man er på. Begge køn kan konkurrere individuelt i ét eller flere redskaber eller deltage på et hold. Konkurrencerne er inddelt i  aldersgrupper og med forskellige sværhedsgrader. 

  Greve Gymteam

  Greve Gymteam er navnet på vores konkurrencegymnaster. Vi har i mange år  været stolte af, at kunne præsentere vores drenge og piger i Greve. Vi har store traditioner for at være én af Danmarks bedste klubber og kan prale af mange flotte resultater.
  Vi sætter stor pris på et godt sammenhold og en glad tilgang til  sporten. Det er lysten der driver værket og vi har skabt en kultur i klubben, hvor forældre og børn står sammen om udviklingen og den daglige træning. 

  GT-Support

  GT-Support er en forældreorganiseret støtteforening for Gymteam hvis formål er, at:

  • fremme forholdene for GymTeam, så gymnasterne får  optimale træningsbetingelser, samt at højne det sociale samvær i klubben.
  • iværksætte nye støtteaktiviteter samt koordinere eksisterede.
  • støtte GymTeams tradition for idrætsgymnastik på højt niveau.